Livrare in Bucuresti

Livrarea produselor in Bucuresti se face contra cost de catre personalul propriu, in termen de maxim 24 ore*. Costul transportului este 20 lei (TVA inclus).

Livrare in tara

Livrarea produselor in afara Bucurestiului se face prin Curier Rapid, iar costul transportului este 20 lei (TVA inclus).

In cazul in care livrarea se va face in afara ariei de acoperire a sediilor Nemo Express, se va percepe o taxa de livrare calculata in functie de numarul de kilometri suplimentari si va fi comunicata de catre un agent de vanzari. Aceasta se va adauga la valoarea totala a comenzii. Lista de localitati situate in aria de acoperire Nemo Express poate fi descarcata de aici. Locatiile Fan Courier le puteti accesa aici

Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

Ridicare personala
Produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru din Bd. Iuliu Maniu, numarul 7, sector 6, Bucuresti (Incinta Apaca, Corp O), doar dupa ce comanda a fost plasata pe site si confirmata de catre un agent SWT.ro.

IMPORTANT:

La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plată, card online, rate) este obligatorie prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice este necesară prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire din partea firmei.